VACATURE: Relatiebeheerder Verzekeringen Binnendienst

VACATURE: Relatiebeheerder Verzekeringen Binnendienst

Onderdeel zijn van een unieke combinatie van financiële dienstverlening? Wij zijn op zoek naar een verzekeringsadviseur voor ons jonge, diverse team! Veelzijdig en afwisselend werk: binnen ons kantoor hebben we, naast verzekeringen, ook een makelaardij-, administratie- en hypotheekafdeling. Kortom, samen met 10 enthousiaste collega’s geef je een breed advies.

Van offerte tot schadebehandeling: met de diversiteit in afdelingen en werkzaamheden heb je gedurende jouw werkdagen het hele proces in eigen hand. Je werkt in het team Workum Verzekeringen en houdt je bezig met het beheren van de bestaande (klein)zakelijke en particuliere verzekeringsportefeuille. Een gevarieerd, afwisselend werkgebied waarbij je de mogelijkheid hebt een sterkte band met de klant op te bouwen!

En naast je werkzaamheden? Dan heb je gezamenlijke koffie- en lunchpauzes met collega’s of wandel je tijdens je pauze door het prachtige Workum, waar ons kantoor zich bevindt. De jaarlijkse personeelsuitjes niet te vergeten!

Zo ziet je dag eruit

Je start je dag wellicht met het zoeken naar een verzekeringsoplossing voor die bijzondere minihijskraan die de klant gisteren gekocht heeft. Soms is het prettig om dat samen te bespreken met je collega. Samen naar risico’s kijken geeft immers andere invalshoeken! Misschien kan je vandaag het schadedossier sluiten en de klant op de hoogte brengen van het goede nieuws dat alles is gedekt en uitbetaald wordt.

De autowijziging die je telefonisch doorkrijgt voer je snel door, nadat je een vergelijking van de premies gemaakt hebt. Dit deed je door even te sparren met je vaste aanspreekpunten bij verzekeringsmaatschappijen en de verschillende opties die je met de klant besproken hebt.

Kortom, met de verschillende werkzaamheden, collega’s én aanspreekpunten zit je in ieder geval niet stil. Hoe je dag er dan exact uitziet? Dat is elke dag weer anders!

Wat wij van jou vragen

 • Je bent in het bezit van het WFT-diploma Adviseur Schadeverzekeringen Particulier én Zakelijk;
 • Werkervaring is gewenst, maar wij bieden de mogelijkheid intern begeleid en opgeleid te worden;
 • Fries spreken is een pré.

Salarisindicatie

Afhankelijk van je ervaring en uitgaande van een fulltimebaan. Deeltijd is overigens bespreekbaar.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

 • Productkorting
 • Pensioen

Ben jij de Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen die ons team komt versterken? Stuur je cv en motivatie naar Andreas de Jong via adejong@workumverzekeringen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Nog vragen over deze vacature of direct solliciteren?

  Ik ga akkoord met
  met de privacy policy
  Terug naar overzicht

  Laatste nieuws

  Verzekeringen

  VACATURE: Relatiebeheerder Verzekeringen Binnendienst

  Onderdeel zijn van een unieke combinatie van financiële dienstverlening? Bekijk dan onze vacature Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen

  31.01.2023
  Administratie

  Wat doet een financieel adviseur?  

  Meer uit uw financiën halen? Uw persoonlijke financiële situatie in kaart brengen? Dit zijn zaken waarmee een financieel adviseur u helpt. Meer weten over de voordelen van een financieel adviseur? Lees dan verder! 

  15.11.2022
  Verzekeringen

  De voordelen van een verzekeringsadviseur

  Veel verzekeringen kunt u tegenwoordig zelf online afsluiten. Gemakkelijk, zou u denken. Toch is het geen overbodige luxe om een verzekeringsadviseur in te schakelen. Wij vertellen u de voordelen van … Continued

  28.09.2022