Financiële administratie

Financiële administratie

Als ondernemer wilt u zich het liefst bezighouden met uw bedrijf en niet met alles wat er daarnaast bij komt kijken. Wij hebben totaaloplossingen voor uw bedrijf. Van administratieve dienstverlening, fiscale dienstverlening tot bedrijfsadvisering onze vakmensen staan voor u klaar. 

Wij kunnen de complete administratie voor uw bedrijf verzorgen. Denk hierbij aan het bijhouden van de debiteuren en crediteurenadministratie, het boeken van de kas- en banktransacties, maar ook het verzorgen van de loonadministratie. Wilt u tussentijdse rapportages ontvangen? Dat kan. Aan het einde van het jaar worden standaard voor u de jaarstukken opgesteld.

Altijd inzicht in uw onderneming

Per kwartaal of per maand wordt de BTW-aangifte verzorgd. Heeft u personeel in dienst? Dan zorgen wij ook voor de periodieke aangifte van de loonheffing. Jaarlijks verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting van u en indien gewenst uw partner. Wij nemen per periode met u de stand van zaken door van uw onderneming.

Financiële administratie: zakelijk en particulier

Starter, ZZP-er of particulier? Ook dan staan onze vakmensen voor u klaar. Heeft u vragen over de start van uw onderneming of vragen die u als particulier bezig houden? Neem gerust contact met ons op.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Vul het contactformulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Contactformulier

    Door je in te schrijven ga je akkoord
    met onze algemene voorwaarden