Hypotheken

Advies op maat!

Contact opnemen

Werkwijze

Persoonlijk contact

Een woning kopen is al spannend genoeg, het aanvragen of aanpassen van een hypotheek wordt vaak als nog spannender ervaren. Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden uitgebreid te bespreken.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bij het weghalen van de spanning hoort natuurlijk een ontspannen insteek van onze zijde. Een eerste kennismakingsgesprek is dan ook kosteloos.

Wensen en behoeften

Een hypotheek lijkt vaak een vast omlijst product, er is echter voldoende ruimte om eigen wensen en behoeften in te passen. Het spreekt voor zich dat wensen en behoeften zo veel mogelijk ruimte krijgen binnen ons advies.

Onbezorgd leven

Het kopen van een woning is een van de belangrijkste keuzes in iemands leven. Het moet ook in de toekomst een goede keuze blijven. We onderzoeken daarom welke risico’s er zijn en zoeken naar een mogelijkheid om deze zo veel mogelijk op te vangen. We verzekeren echter niet meer dan nodig.

Over Workum Hypotheken

Bij Workum Hypotheken kunt u terecht voor alle advies over verzekeringen, zowel particulier als zakelijk maar ook voor hypotheekadvies. U kunt op een directe manier contact hebben met uw eigen adviseur die u op alle gebieden duidelijk en gericht antwoord of advies kan geven op uw vragen.

 

"Advies op een gemoedelijke en eigen manier en dat gewoon bij u in de buurt. "

Onze adviseurs

Onze adviseurs maken helpen u graag met al uw vraagstukken. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de regionale kennis staan bij ons hoog in het vaandel. Onze vakmensen staan voor u klaar!

Andreas de Jong

Andreas de Jong

NVM Makelaar-Taxateur, Erkend Hypotheekadviseur, Verzekeringsadviseur allround
adejong@makelaardijpjdejong.nl
Janine de Boer

Janine de Boer

Hypotheekadviseur
jdeboer@workumverzekeringen.nl

Laatste nieuws

Hypotheken

Voor het eerst een huis kopen? Hypotheek voor starters

Koop je voor het eerst een huis? Dat is een spannend moment waar veel bij komt kijken. Als starter goed voorbereid de woningmarkt op? Wij vertellen je meer over de … Continued

8.11.2022
Hypotheken

WOZ-waarde woning: dit moet je weten!

De WOZ-waarde van een woning wordt bepaald door de gemeente. Hoe hoger de WOZ-waarde, hoe meer belasting er betaald dient te worden. Maar is de WOZ-waarde alleen bedoeld voor het … Continued

2.02.2022
Hypotheken

Aflossingsvrije hypotheek: dit zijn de risico’s

Sta jij op het punt om een huis te kopen en ben je op zoek naar een passende hypotheek? Je kunt nog steeds kiezen voor een aflossingsvrije hypotheek. Het klinkt door de lage maandlasten aantrekkelijk. Maar welke risico’s brengt het met zich mee?

10.05.2021

Afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Vul het contactformulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Contactformulier

    Door u in te schrijven gaat u akkoord
    met onze privacy policy