Hypotheken

Advies op maat!

Contact opnemen

Werkwijze

Persoonlijk contact

Een woning kopen is al spannend genoeg, het aanvragen of aanpassen van een hypotheek wordt vaak als nog spannender ervaren. Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden uitgebreid te bespreken.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bij het weghalen van de spanning hoort natuurlijk een ontspannen insteek van onze zijde. Een eerste kennismakingsgesprek is dan ook kosteloos.

Wensen en behoeften

Een hypotheek lijkt vaak een vast omlijst product, er is echter voldoende ruimte om eigen wensen en behoeften in te passen. Het spreekt voor zich dat wensen en behoeften zo veel mogelijk ruimte krijgen binnen ons advies.

Onbezorgd leven

Het kopen van een woning is een van de belangrijkste keuzes in iemands leven. Het moet ook in de toekomst een goede keuze blijven. We onderzoeken daarom welke risico’s er zijn en zoeken naar een mogelijkheid om deze zo veel mogelijk op te vangen. We verzekeren echter niet meer dan nodig.

Over Workum Hypotheken

Bij Workum Hypotheken kunt u terecht voor alle advies over verzekeringen, zowel particulier als zakelijk maar ook voor hypotheekadvies. U kunt op een directe manier contact hebben met uw eigen adviseur die u op alle gebieden duidelijk en gericht antwoord of advies kan geven op uw vragen.

 

"Advies op een gemoedelijke en eigen manier en dat gewoon bij u in de buurt. "

Onze adviseurs

Onze adviseurs maken helpen u graag met al uw vraagstukken. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de regionale kennis staan bij ons hoog in het vaandel. Onze vakmensen staan voor u klaar!

Andreas de Jong

Andreas de Jong

NVM Makelaar-Taxateur, Erkend Hypotheekadviseur, Verzekeringsadviseur allround
adejong@makelaardijpjdejong.nl
Janine de Boer

Janine de Boer

Assistent hypotheekadviseur
jdeboer@workumverzekeringen.nl

Laatste nieuws

Hypotheken

Aflossingsvrije hypotheek: dit zijn de risico’s

Sta jij op het punt om een huis te kopen en ben je op zoek naar een passende hypotheek? Je kunt nog steeds kiezen voor een aflossingsvrije hypotheek. Het klinkt door de lage maandlasten aantrekkelijk. Maar welke risico’s brengt het met zich mee?

10.05.2021
Hypotheken

Tips voor starters op de woningmarkt

Een eerste huis kopen? Voor veel mensen is dit een grote stap. Als starter op de woningmarkt is het tegenwoordig niet altijd makkelijk. In deze blog tips voor jou als starter op de woningmarkt!

21.04.2021
Hypotheken

Aardgas steeds duurder, hoe kun je besparen?

Volgens de plannen moeten alle huizen in Nederland in 2050 helemaal van het aardgas af zijn. Een van de maatregelen om dit te stimuleren, is het jaarlijks verhogen van de belasting op gas. In dit artikel geven we je een paar tips die je helpen te besparen.

18.02.2021

Afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Vul het contactformulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Contactformulier

    Door u in te schrijven gaat u akkoord
    met onze privacy policy