Hypotheken

Advies op maat!

Contact opnemen

Werkwijze

Persoonlijk contact

Een woning kopen is al spannend genoeg, het aanvragen of aanpassen van een hypotheek wordt vaak als nog spannender ervaren. Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden uitgebreid te bespreken.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bij het weghalen van de spanning hoort natuurlijk een ontspannen insteek van onze zijde. Een eerste kennismakingsgesprek is dan ook kosteloos.

Wensen en behoeften

Een hypotheek lijkt vaak een vast omlijst product, er is echter voldoende ruimte om eigen wensen en behoeften in te passen. Het spreekt voor zich dat wensen en behoeften zo veel mogelijk ruimte krijgen binnen ons advies.

Onbezorgd leven

Het kopen van een woning is een van de belangrijkste keuzes in iemands leven. Het moet ook in de toekomst een goede keuze blijven. We onderzoeken daarom welke risico’s er zijn en zoeken naar een mogelijkheid om deze zo veel mogelijk op te vangen. We verzekeren echter niet meer dan nodig.

Over Workum Hypotheken

Bij Workum Hypotheken kunt u terecht voor alle advies over verzekeringen, zowel particulier als zakelijk maar ook voor hypotheekadvies. U kunt op een directe manier contact hebben met uw eigen adviseur die u op alle gebieden duidelijk en gericht antwoord of advies kan geven op uw vragen.

 

"Advies op een gemoedelijke en eigen manier en dat gewoon bij u in de buurt. "

Onze adviseurs

Onze adviseurs maken helpen u graag met al uw vraagstukken. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de regionale kennis staan bij ons hoog in het vaandel. Onze vakmensen staan voor u klaar!

Andreas de Jong

Andreas de Jong

NVM Makelaar-Taxateur, Erkend Hypotheekadviseur, Verzekeringsadviseur allround
adejong@makelaardijpjdejong.nl
Janine de Boer

Janine de Boer

Hypotheekadviseur, Adviseur Inkomen
jdeboer@workumverzekeringen.nl

Laatste nieuws

Hypotheken

De impact van rentetarieven op hypotheken: dit moet u weten

Of u nu op het punt staat uw eerste huis te kopen of al een hypotheek hebt, het is belangrijk om te begrijpen hoe veranderende rentetarieven uw hypotheek beïnvloeden. In … Continued

25.04.2024
Hypotheken

Doorstromer in de woningmarkt? Onze tips!

Als doorstromer heeft u al ervaring met het kopen van een woning en het afsluiten van een hypotheek. Er zijn echter meer zaken om rekening mee te houden dan als starter. Wij delen enkele tips voor u als doorstromer in de woningmarkt!

22.02.2023
Administratie

Wat doet een financieel adviseur?  

Meer uit uw financiën halen? Uw persoonlijke financiële situatie in kaart brengen? Dit zijn zaken waarmee een financieel adviseur u helpt. Meer weten over de voordelen van een financieel adviseur? Lees dan verder! 

15.11.2022

Afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Vul het contactformulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Contactformulier

    Door u in te schrijven gaat u akkoord
    met onze privacy policy