Verzekeringen

Persoonlijk en onafhankelijk advies!

Contact opnemen

Werkwijze

Persoonlijk contact

Er gaat al heel veel via internet of per mail, maar wij geloven in persoonlijk contact. Wij vinden het ook belangrijk dat er een vast aanspreekpunt is en dat deze persoon bereikbaar is zonder callcenters of keuzemenu’s. Een bezoek aan huis of het eigen bedrijf vinden wij heel normaal, maar bij ons op kantoor is daar ook ruimte voor.

Vrijblijvende offerte

Een offerte is bij ons altijd vrijblijvend, pas na een volledige uitleg over de inhoud van de verzekering, de voorwaarden en de premie, gaan we over tot het afsluiten hiervan.

Wensen en behoeften

Voor bijna elk risico is er een verzekering te sluiten, het is echter van belang dat er niet te veel, maar ook niet te weinig verzekerd wordt. Voor een ieder ligt dat anders, de wensen en behoeften zijn erg belangrijk en zullen uiteindelijk bepalen welke verzekeringen noodzakelijk zijn.

Onbezorgd leven

Op particulier vlak biedt een verzekering de zekerheid voor een onbezorgd leven. Ook op bedrijfsmatig vlak is dit wenselijk. De bedrijfswerkzaamheden zijn echter erg divers. Via riskmanagement kunnen wij echter zorgdragen voor een goede inschatting van de risico’s en een afdekking hiervan.

Over Workum Verzekeringen

Bij Workum Verzekeringen kunt u terecht voor al het advies omtrent verzekeringen, zowel particulier als zakelijk maar ook voor hypotheekadvies. Wij hebben aanstellingen bij de grote verzekeraars maar ook worden er verzekeringen aangeboden via inkooporganisaties. U kunt voor nagenoeg alle verzekeringen bij ons terecht!

U kunt op een directe manier contact hebben met uw eigen adviseur die u op alle gebieden duidelijk en gericht antwoord of advies kan geven op uw vragen. Dit kunnen vragen zijn over schadeverzekeringen, levensverzekeringen of hypotheken, maar ook de wijzigingen en schaden worden zoveel mogelijk door één persoon afgehandeld. Zo heeft u altijd uw eigen contactpersoon!

 

"Wij opereren kleinschalig en regionaal. Hierdoor blijven we betrokken en kunnen we alle tijd voor u nemen."

Onze adviseurs

Onze adviseurs staan graag voor u klaar. Wij opereren kleinschalig en regionaal. Hierdoor blijven we betrokken en kunnen we alle tijd voor u nemen.

Andreas de Jong

Andreas de Jong

NVM Makelaar-Taxateur, Erkend Hypotheekadviseur, Verzekeringsadviseur allround
adejong@makelaardijpjdejong.nl
Douwe van der Meer

Douwe van der Meer

Verzekeringsadviseur Zakelijk & Particulier
dvdmeer@workumverzekeringen.nl
Marleen de Jong

Marleen de Jong

Administratief medewerker verzekeringen
mdejong@workumverzekeringen.nl
Silvia Batteram

Silvia Batteram

Relatiebeheerder binnendienst particuliere verzekeringen & administratief medewerker
sbatteram@workumverzekeringen.nl
Steven Velema

Steven Velema

Medewerker Schadeafdeling Binnendienst
svelema@workumverzekeringen.nl

Laatste nieuws

Verzekeringen

Kom bij ons werken als verzekeringsadviseur!

In een tijd waarin veel collega-verzekeringskantoren worden opgeslokt door grotere organisaties, streven wij ernaar om als lokale persoonlijke adviseur ons eigen pad te blijven bewandelen. Wij hechten waarde aan het directe contact met onze klanten, waarbij zij altijd welkom zijn op ons kantoor of wij hen kunnen bezoeken op locatie, thuis of op het werk. Deel jij onze visie? Dan verwelkomen wij jou graag als een enthousiaste verzekeringsadviseur!

10.06.2024
Verzekeringen

10 belangrijke verzekeringen die iedereen zou moeten overwegen

Van onverwachte medische kosten tot schade aan uw huis of auto: het leven zit vol onzekerheden. In deze onzekere tijden biedt verzekeringsadvies een waardevolle oplossing. Maar wat doet een verzekeringsadviseur nu eigenlijk? In deze blog gaan we dieper in op de taken en hoe zij u kunnen helpen bij het nemen van de juiste financiële beslissingen.

4.01.2024
Verzekeringen

Het belang van een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren en bedrijven

Onbedoelde schadeclaims: ze komen steeds vaker voor. De aansprakelijkheidsverzekering is een waardevol vangnet voor zowel particulieren als bedrijven. Deze verzekering beschermt tegen onvoorziene situaties waarbij schade wordt veroorzaakt aan personen … Continued

22.12.2023

Afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Vul het contactformulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Contactformulier

    Door u in te schrijven gaat u akkoord
    met onze privacy policy