Administratie

Kwaliteit in dienstverlening!

Contact opnemen

Werkwijze

Persoonlijk contact

Als ondernemer wilt u zich het liefst bezighouden met uw bedrijf en niet met alles wat er daarnaast bij komt kijken.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bij een administratie of boekhouding gaat men meestal een jarenlange samenwerking aan. Daarbij hoort natuurlijk een goede kennismaking, wij maken graag tijd vrij om zowel de ondernemer als ook het bedrijf goed te leren kennen, natuurlijk is zo’n gesprek vrijblijvend.

Wensen en behoeften

Wij kunnen u van dienst zijn met totaaloplossingen voor uw bedrijf met onze administratieve dienstverlening, onze fiscale dienstverlening en met bedrijfsadvisering.

Ontzorgd leven

Wij nemen, indien gewenst, alle zorgen uit handen, natuurlijk niet zonder regelmatig overleg. Per kwartaal of per maand wordt de BTW-aangifte verzorgd, is er personeel in dienst dan wordt ook de, periodieke, aangifte loonheffing gedaan. Per periode kunnen wij de stand van zaken met betrekking tot uw onderneming doornemen en u waar nodig voorzien van advies. Elk jaar verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting van u en eventueel uw partner.

Administratie- en Adviesburo P.J. de Jong

Als ondernemer wilt u zich het liefst bezighouden met uw bedrijf en niet met alles wat er daarnaast bij komt kijken. Wij kunnen u van dienst zijn met totaaloplossingen voor uw bedrijf met onze administratieve dienstverlening, onze fiscale dienstverlening en met bedrijfsadvisering.

Wij kunnen de complete administratie voor uw bedrijf verzorgen. Denk hierbij aan het bijhouden van de debiteuren en crediteurenadministratie, het boeken van de kas-, bank- en eventueel giroboek, maar ook het verzorgen van de loonadministraties. Tussentijds kunnen wij, op verzoek, rapportages leveren, en aan het einde van het jaar worden voor u de jaarstukken opgesteld. Zowel zakelijk als particulier kunnen wij u van dienst zijn.

 

"Kwaliteit in dienstverlening, dat is de filosofie en de lijfspreuk van “Administratie- en Adviesburo P.J. de Jong”"

Onze adviseurs

Wij hebben reeds meer dan 25 jaar ervaring en een brede kennis in diverse branches. Wij zijn gewend naast onze cliënten te staan en deze uitgebreid te informeren. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de regionale kennis staan bij ons hoog in het vaandel. Onze adviseurs staan graag voor u klaar.

Pé de Jong

Pé de Jong

NVM Makelaar-Taxateur, Adviseur Administratie
pjdejong@makelaardijpjdejong.nl
Sjirk Koster

Sjirk Koster

Adviseur Administratie
administratie@makelaardijpjdejong.nl
Trijnie Yska-van der Meer

Trijnie Yska-van der Meer

Administratie medewerker
administratie@makelaardijpjdejong.nl

Laatste nieuws

Administratie

Zzp’er, dit verandert er voor u in 2021

Voor zzp’ers verandert er dit jaar het nodige op financieel gebied. Dat heeft vooral te maken met belastingwijzigingen. In dit artikel besteden we aandacht aan de belangrijkste zaken waar u in 2021 rekening mee moet houden.

8.01.2021
Administratie

AOW 2021: wat verandert er?

Bent u net 66 of wordt u dat binnenkort? Dan krijgt u ook in 2021 een AOW-uitkering zodra u 66 jaar en 4 maanden oud bent. Werkt u op een bouwplaats? Dan kunt u volgend jaar waarschijnlijk zelfs nog eerder met pensioen!

17.12.2020
Administratie

Wat levert 2021 u op (en wat gaat het u kosten)?

Het kabinet heeft op Prinsjesdag een lastenverlaging aangekondigd voor het nieuwe jaar. Ondanks de coronacrisis zouden we er dus op vooruit moeten gaan. Maar klopt dat wel? In dit artikel bespreken we vijf zaken die in 2021 invloed hebben op uw portemonnee.

17.12.2020

Afspraak maken?

Heeft u vragen over onze dienstverlening of bent u nieuwsgierig naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij gaan graag met u in gesprek.


Contactformulier

    Door u in te schrijven gaat u akkoord
    met onze privacy policy