Administratie

Kwaliteit in dienstverlening!

Contact opnemen

Werkwijze

Persoonlijk contact

Als ondernemer wilt u zich het liefst bezighouden met uw bedrijf en niet met alles wat er daarnaast bij komt kijken.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bij een administratie of boekhouding gaat men meestal een jarenlange samenwerking aan. Daarbij hoort natuurlijk een goede kennismaking, wij maken graag tijd vrij om zowel de ondernemer als ook het bedrijf goed te leren kennen, natuurlijk is zo’n gesprek vrijblijvend.

Wensen en behoeften

Wij kunnen u van dienst zijn met totaaloplossingen voor uw bedrijf met onze administratieve dienstverlening, onze fiscale dienstverlening en met bedrijfsadvisering.

Ontzorgd leven

Wij nemen, indien gewenst, alle zorgen uit handen, natuurlijk niet zonder regelmatig overleg. Per kwartaal of per maand wordt de BTW-aangifte verzorgd, is er personeel in dienst dan wordt ook de, periodieke, aangifte loonheffing gedaan. Per periode kunnen wij de stand van zaken met betrekking tot uw onderneming doornemen en u waar nodig voorzien van advies. Elk jaar verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting van u en eventueel uw partner.

Administratie- en Adviesburo P.J. de Jong

Als ondernemer wilt u zich het liefst bezighouden met uw bedrijf en niet met alles wat er daarnaast bij komt kijken. Wij kunnen u van dienst zijn met totaaloplossingen voor uw bedrijf met onze administratieve dienstverlening, onze fiscale dienstverlening en met bedrijfsadvisering.

Wij kunnen de complete administratie voor uw bedrijf verzorgen. Denk hierbij aan het bijhouden van de debiteuren en crediteurenadministratie, het boeken van de kas-, bank- en eventueel giroboek, maar ook het verzorgen van de loonadministraties. Tussentijds kunnen wij, op verzoek, rapportages leveren, en aan het einde van het jaar worden voor u de jaarstukken opgesteld. Zowel zakelijk als particulier kunnen wij u van dienst zijn.

 

"Kwaliteit in dienstverlening, dat is de filosofie en de lijfspreuk van “Administratie- en Adviesburo P.J. de Jong”"

Onze adviseurs

Wij hebben reeds meer dan 25 jaar ervaring en een brede kennis in diverse branches. Wij zijn gewend naast onze cliënten te staan en deze uitgebreid te informeren. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de regionale kennis staan bij ons hoog in het vaandel. Onze adviseurs staan graag voor u klaar.

Pé de Jong

Pé de Jong

NVM Makelaar-Taxateur, Adviseur Administratie
pjdejong@makelaardijpjdejong.nl
Sjirk Koster

Sjirk Koster

Adviseur Administratie
administratie@makelaardijpjdejong.nl
Trijnie Yska-van der Meer

Trijnie Yska-van der Meer

Administratie medewerker
administratie@makelaardijpjdejong.nl
Silvia Batteram

Silvia Batteram

Relatiebeheerder binnendienst particuliere verzekeringen & administratief medewerker
sbatteram@workumverzekeringen.nl

Laatste nieuws

Administratie

Hoe u uw financiële gegevens kunt analyseren om betere zakelijke beslissingen te nemen

Het geheim van bedrijfssucces? Dat ligt in het maken van slimme keuzes. Duik in de financiële cijfers van uw bedrijf. Hiermee kunt u doordachte en strategische keuzes maken die de … Continued

14.12.2023
Administratie

10 tips voor effectief administratiebeheer in kleine bedrijven

Effectief administratiebeheer is van essentieel belang voor het succes van uw bedrijf. Het bijhouden van uw financiële administratie, jaarrekeningen, salarisadministratie en belastingaangifte kan overweldigend zijn. In deze blog delen wij 10 waardevolle tips die u kunnen helpen bij het effectief beheren van uw administratie.

3.08.2023
Administratie

De zelfstandigenaftrek berekenen: zo werkt het!

Als zelfstandig ondernemer wilt u natuurlijk maximaal profiteren van belastingvoordelen. Met de zelfstandigenaftrek trekt u een bedrag van uw winst af, voordat u belasting betaalt. Het is essentieel om te weten wat de zelfstandigenaftrek inhoudt, zodat u optimaal gebruik kunt maken van deze fiscale regeling. Wij leggen uit hoe het werkt!

30.05.2023

Afspraak maken?

Heeft u vragen over onze dienstverlening of bent u nieuwsgierig naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij gaan graag met u in gesprek.


Contactformulier

    Door u in te schrijven gaat u akkoord
    met onze privacy policy