Makelaardij

Ontzorgen van A tot Z!

Contact opnemen

Werkwijze

Persoonlijk contact

Internet zien wij als een hulpmiddel, geen verkoopmethode. Wij zien dat verkopers het persoonlijke contact hoog waarderen, net dat extra stuk aandacht voor de persoon en de beste verkoopopbrengst. Verkopen doen we samen, dit geeft het beste verkoopresultaat!

Vrijblijvende woningwaarde indicatie

Door middel de tool op onze www.makelaardijpjdejong.nl website is het mogelijk om thuis een kosteloze waarde indicatie van de woning te berekenen.

Wensen en behoeften

Geen verkoop is hetzelfde, iedereen heeft zijn eigen wensen en behoeften. Wij werken niet volgens een standaard werkwijze, maar passen die aan, zodat deze aansluiten bij de wensen en behoeften. Een voorbeeld hiervan zijn de deeldiensten die we aanbieden.

Ontzorgd leven

Wij nemen, indien gewenst, alle zorgen uit handen, natuurlijk niet zonder regelmatig overleg. Via het digitale MOVE account is het 24/7 mogelijk om inzicht te houden in het verkoopproces.

 

 

Over Makelaardij P.J. de Jong

Als u besluit om uw woning te verkopen, dan wilt u natuurlijk een goede prijs voor uw woning. Kiest u voor een makelaar die u de hoogste prijs belooft of kiest u voor kwaliteit? Dat laatste is het geval als u met Makelaardij P.J. de Jong in zee gaat. U krijgt niet alleen een prijs die marktconform is, maar u mag ook rekenen op gunstige verkoopvoorwaarden en een brede verkoopondersteuning in de breedste zin van het woord. Uw verkoopsucces is immers ook de onze. 

Het laten uitvoeren van een taxatie kan met een aantal zaken te maken, bijvoorbeeld omdat voor het aanvragen van een hypotheek of lening, het bepalen van de huurwaarde, voor opgave aan de belastingdienst of bij aan- of verkoop van een woning. Diverse geldverstrekkers zoals banken en verzekeringsmaatschappijen accepteren niet zomaar elke taxatie maar stellen strikte regels. Wij hanteren bij taxaties onder andere het model NVM taxatierapport dat door alle geldverstrekkende instellingen en de Nationale Hypotheekgarantie wordt erkend. Vraagt uw hypotheekverstrekker om een gevalideerd taxatierapport? Dit kunnen wij voor u verzorgen.

 

"Wij hebben jarenlange ervaring in bemiddeling in aan- en verkoop van woningen en bedrijfsonroerend goed, wij zijn uw vertrouwde partner die alles in huis heeft om uw woondromen concreet en helder in te vullen."

Onze adviseurs

Onze adviseurs maken u graag wegwijs in de boeiende woonwereld en laten u zien welke rol wij hierin kunnen spelen. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de regiofunctie staan bij ons hoog in het vaandel. Onze vakmensen staan voor u klaar!

Pé de Jong

Pé de Jong

NVM Makelaar-Taxateur, Adviseur Administratie
pjdejong@makelaardijpjdejong.nl
Andreas de Jong

Andreas de Jong

NVM Makelaar-Taxateur, Erkend Hypotheekadviseur, Verzekeringsadviseur allround
adejong@makelaardijpjdejong.nl
Elske Folkertsma

Elske Folkertsma

Assistent-makelaar
efolkertsma@makelaardijpjdejong.nl
Petra Oldenhof

Petra Oldenhof

Medewerker Binnendienst Makelaardij
peoldenhof@makelaardijpjdejong.nl

Laatste nieuws

Makelaardij

Een huis kopen? Aankoopbegeleiding ontzorgt

Het kopen van een huis is één van de grootste en meest spannende aankopen in uw leven. Het inschakelen van aankoopbegeleiding levert u veel op. Dit zijn de voordelen!

11.04.2023
Hypotheken

Doorstromer in de woningmarkt? Onze tips!

Als doorstromer heeft u al ervaring met het kopen van een woning en het afsluiten van een hypotheek. Er zijn echter meer zaken om rekening mee te houden dan als starter. Wij delen enkele tips voor u als doorstromer in de woningmarkt!

22.02.2023
Administratie

Wat doet een financieel adviseur?  

Meer uit uw financiën halen? Uw persoonlijke financiële situatie in kaart brengen? Dit zijn zaken waarmee een financieel adviseur u helpt. Meer weten over de voordelen van een financieel adviseur? Lees dan verder! 

15.11.2022

Maak een afspraak

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Vul het contactformulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Contactformulier

    Door u in te schrijven gaat u akkoord
    met onze privacy policy