Inboedelverzekering: welke past bij jou? 

Inboedelverzekering: welke past bij jou? 

Inboedelverzekering afsluiten? Alle spullen die je in bezit hebt en door brand, waterschade of inbraak verloren kunnen gaan, vallen onder je inboedel. Om deze spullen te dekken tijdens een van deze situaties, is het verstandig om een inboedelverzekering af te sluiten. Wij gaan met jou uitzoeken welke inboedelverzekering het beste bij jou past! 

Wat is een inboedelverzekering?

Een inboedelverzekering is niet verplicht, maar wel aan te raden. Je inboedel kan verzekerd worden op het woonadres. Heb je niet alleen een woonhuis, maar ook een bijgebouw zoals een schuur? Dan kan je deze inboedel ook verzekeren. Maar welke spullen vallen onder een inboedelverzekering? Heel is eigenlijk heel simpel. Met een inboedelverzekering kun je bijna alle spullen verzekeren die je kunt oppakken of meenemen in jouw woonhuis.

Wij adviseren de Allrisk inboedelverzekering

Deze verzekering dekt alle brand, blus en rookschade. Schade bij inbraak, diefstal en vandalisme én schade bij regen, hagel, sneeuw en storm. Hierbij hoort ook de schade van omvallende bomen, hijskranen en waterschade, door bijvoorbeeld een leidingbreuk. De Allrisk inboedelverzekering dekt daarnaast ook schade aan je inboedel die jij zelf hebt veroorzaakt. 

  • Aanvullende dekking
    Wij werken samen met verschillende verzekeraars. Je kunt bij een aantal verzekeraars ook nog kiezen voor een aanvullende dekkingen. Denk hierbij aan de val en stoot schades van de mobiele apparatuur.

Een inboedelverzekering afsluiten? 

Ook financieel goed voorbereid zijn? Sluit dan vandaag nog een inboedelverzekering bij ons af en breng je risico’s in kaart. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Terug naar overzicht

Laatste nieuws

Verzekeringen

Kom bij ons werken als verzekeringsadviseur!

In een tijd waarin veel collega-verzekeringskantoren worden opgeslokt door grotere organisaties, streven wij ernaar om als lokale persoonlijke adviseur ons eigen pad te blijven bewandelen. Wij hechten waarde aan het directe contact met onze klanten, waarbij zij altijd welkom zijn op ons kantoor of wij hen kunnen bezoeken op locatie, thuis of op het werk. Deel jij onze visie? Dan verwelkomen wij jou graag als een enthousiaste verzekeringsadviseur!

10.06.2024
Verzekeringen

10 belangrijke verzekeringen die iedereen zou moeten overwegen

Van onverwachte medische kosten tot schade aan uw huis of auto: het leven zit vol onzekerheden. In deze onzekere tijden biedt verzekeringsadvies een waardevolle oplossing. Maar wat doet een verzekeringsadviseur nu eigenlijk? In deze blog gaan we dieper in op de taken en hoe zij u kunnen helpen bij het nemen van de juiste financiële beslissingen.

4.01.2024
Verzekeringen

Het belang van een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren en bedrijven

Onbedoelde schadeclaims: ze komen steeds vaker voor. De aansprakelijkheidsverzekering is een waardevol vangnet voor zowel particulieren als bedrijven. Deze verzekering beschermt tegen onvoorziene situaties waarbij schade wordt veroorzaakt aan personen … Continued

22.12.2023