Inboedelverzekering: welke past bij jou? 

Inboedelverzekering: welke past bij jou? 

Inboedelverzekering afsluiten? Alle spullen die je in bezit hebt en door brand, waterschade of inbraak verloren kunnen gaan, vallen onder je inboedel. Om deze spullen te dekken tijdens een van deze situaties, is het verstandig om een inboedelverzekering af te sluiten. Wij gaan met jou uitzoeken welke inboedelverzekering het beste bij jou past! 

Wat is een inboedelverzekering?

Een inboedelverzekering is niet verplicht, maar wel aan te raden. Je inboedel kan verzekerd worden op het woonadres. Heb je niet alleen een woonhuis, maar ook een bijgebouw zoals een schuur? Dan kan je deze inboedel ook verzekeren. Maar welke spullen vallen onder een inboedelverzekering? Heel is eigenlijk heel simpel. Met een inboedelverzekering kun je bijna alle spullen verzekeren die je kunt oppakken of meenemen in jouw woonhuis.

Wij adviseren de Allrisk inboedelverzekering

Deze verzekering dekt alle brand, blus en rookschade. Schade bij inbraak, diefstal en vandalisme én schade bij regen, hagel, sneeuw en storm. Hierbij hoort ook de schade van omvallende bomen, hijskranen en waterschade, door bijvoorbeeld een leidingbreuk. De Allrisk inboedelverzekering dekt daarnaast ook schade aan je inboedel die jij zelf hebt veroorzaakt. 

  • Aanvullende dekking
    Wij werken samen met verschillende verzekeraars. Je kunt bij een aantal verzekeraars ook nog kiezen voor een aanvullende dekkingen. Denk hierbij aan de val en stoot schades van de mobiele apparatuur.

Een inboedelverzekering afsluiten? 

Ook financieel goed voorbereid zijn? Sluit dan vandaag nog een inboedelverzekering bij ons af en breng je risico’s in kaart. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Terug naar overzicht

Laatste nieuws

Verzekeringen

Autoverzekering afsluiten? Lees onze tips

Heeft u een andere auto gekocht? Dan wilt u graag een passende verzekering afsluiten en niet op een later moment voor verrassingen komen te staan. Lees hier onze tips!

20.08.2021
Verzekeringen

Inboedelverzekering: welke past bij jou? 

Inboedelverzekering afsluiten? Alle spullen die je in bezit hebt en door brand, waterschade of inbraak verloren kunnen gaan, vallen onder je inboedel. Om deze spullen te dekken tijdens een van deze situaties, is het verstandig om een inboedelverzekering af te sluiten.

10.06.2021
Verzekeringen

Agrarische verzekeringen: onze unieke dienstverlening voor boeren en tuinders

De agrarische sector bevindt zich in een specifieke en lastige branche. Als agrarisch ondernemer weet u als geen ander van de vele risico’s en de financiële uitdagingen. Workum Verzekeringen is specialist in agrarische verzekeringen en heeft speciaal voor boeren en tuinders een unieke dienstverlening.

5.03.2021