Wat doet een financieel adviseur?  

Wat doet een financieel adviseur?  

Meer uit uw financiën halen? Uw persoonlijke financiële situatie in kaart brengen? Dit zijn zaken waarmee een financieel adviseur u helpt. Meer weten over de voordelen van een financieel adviseur? Lees dan verder! 

Dit doet een financieel adviseur

Het woord zegt het al: een financieel adviseur adviseert over het maken van financiële beslissingen. Dit kan gaan over een belegging of hypotheek. Maar ook over financiële doelen en wensen. Financieel advies gaat dus niet alleen over de praktische, huidige situatie, maar vooral ook over uw wensen, dromen en idealen. Een adviseur helpt u een plan te maken om deze te verwezenlijken en waarborgen. In ons geval gaat dit over zowel administratie als hypotheken en verzekeringen!

Wanneer schakelt u een financieel adviseur in?

Natuurlijk zijn er geen regels verbonden aan wanneer u wel of geen financieel adviseur in kunt schakelen. Heeft u hulp nodig bij uw financiële zaken? Dan staat uw adviseur voor u klaar. Bij ingewikkelde zaken als levensverzekeringen of hypotheken, is het wel aan te raden de financieel adviseur in te schakelen. Een verkeerde beslissing kan u immers veel geld kosten. Hetzelfde geldt voor zaken die geregeld moeten worden rondom uw pensioen. Kortom, heeft u weinig verstand van deze ingewikkelde financiële zaken en wilt u begeleiding en advies van een professional? Dan is het een goede keuze om hulp te vragen van een financieel adviseur. 

Financieel adviseur: de voordelen

Waarom u een financieel adviseur zou inhuren? Een adviseur biedt vele voordelen. Zo kijkt diegene met een frisse blik naar uw situatie, waardoor hij vanuit zijn expertise kan adviseren over de mogelijkheden. Meestal wordt een financieel adviseur ingehuurd bij specifieke situaties, denk daarbij onder andere aan: 

  • Advies over beleggingen 
  • Begeleiding en advies bij het afnemen van een hypotheek
  • Advies over pensioen 
  • Advies en begeleiding bij opbouw vermogen

Financieel advies Workum

Wat financieel advies bij De Jong Workum FA anders maakt dan bij anderen? Wij denken mee over het brede aspect: van administratie tot hypotheek en verzekering. Op zoek naar financieel advies in Workum en omgeving? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. 

Terug naar overzicht

Laatste nieuws

Administratie

Administratie uitbesteden? Een goede keuze

Administratie uitbesteden of dit zelf doen? Een vraag waar veel starters, zzp’ers en andere ondernemers zich mee bezig houden. Als ondernemer wilt u zich immers het liefst bezighouden met wat u het liefst doet en niet met alle administratie wat erbij komt kijken. Het uitbesteden van uw administratie levert u veel op. Wij zetten alle voordelen op een rij!

22.01.2023
Administratie

Wat doet een financieel adviseur?  

Meer uit uw financiën halen? Uw persoonlijke financiële situatie in kaart brengen? Dit zijn zaken waarmee een financieel adviseur u helpt. Meer weten over de voordelen van een financieel adviseur? Lees dan verder! 

15.11.2022
Administratie

Voor uzelf beginnen? Kies voor startersbegeleiding

Als starter komen er veel zaken op u af. Denk aan administratieve zaken als belastingaangiftes en de boekhouding. Ook het afsluiten van verzekeringen of het schrijven van een bedrijfsplan komen … Continued

10.10.2022