Een verzekeringspakket: de voor- en nadelen

Een verzekeringspakket: de voor- en nadelen

Of uw spullen nou beschadigd raken of u heeft een ongeluk met de auto, u loopt allerlei risico’s. Hier komen dan verschillende losse verzekeringen bij kijken. Erg onhandig, want bij wie moet u zijn voor welke schade? Hiervoor bieden wij de oplossing met een verzekeringspakket. Wat zijn hier de voordelen van? Wij vertellen het u!

Wat houdt een verzekeringspakket in?

In de meeste gevallen heeft u meerdere verzekeringen. Dit kan bij verschillende verzekeraars, maar ook bij één verzekeraar afgesloten worden. Om het u in dat geval makkelijker te maken, zijn er verzekeringspakketten waarin al uw verzekeringen worden gebundeld. Het pakket bestaat uit de basisverzekeringen opstal-, inboedel-, en aansprakelijkheidsverzekering. Bij een huurwoning bestaat de basisverzekering uit een inboedel-, en aansprakelijkheidsverzekering. Dit kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld een auto- , doorlopende reis en/of rechtsbijstandverzekering.

De voordelen van een pakketverzekering

Gemak is één van de redenen om voor een verzekeringspakket te kiezen. Wilt u schade melden? Neemt u dan contact op met ons als intermediair: wij zijn uw aanspreekpunt. Nog een voordeel is dat verzekeraars een premiekorting bieden bij het afsluiten van een pakketverzekering. Hiermee bent u meestal goedkoper uit dan met verschillende losse verzekeringen. Door een verzekeringspakket af te sluiten, loopt u niet het risico dubbel verzekerd te zijn, wat u bij losse verzekeringen wel heeft. 

Wat past het beste bij u?

Verzekeraars bieden allerlei verschillende mogelijkheden. Wanneer u een pakketverzekering afsluit, zegt dat niet dat alle dekkingen en voorwaarden op uw wensen en behoeften aansluiten. Bent u van plan een verzekeringspakket of een verzekering af te sluiten? Dan is het van belang om eerst te weten waar een verzekering voor u aan moet voldoen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Workum Verzekeringen helpt u graag!

Wilt u persoonlijk advies over het afsluiten van een verzekering of  verzekeringspakket? Onze adviseurs helpen u graag om samen met u te inventariseren welke verzekeringen het beste bij u passen. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website of bel 0515-543481!

Terug naar overzicht

Laatste nieuws

Verzekeringen

Verzekering voor zzp: welke is verplicht en welke is aan te raden?

U heeft de knoop doorgehakt: u gaat voor uzelf beginnen. Dan is het van belang om u te verdiepen in verschillende soorten verzekeringen. U wilt natuurlijk onbezorgd aan de slag … Continued

8.05.2022
Verzekeringen

Een verzekeringspakket: de voor- en nadelen

Of uw spullen nou beschadigd raken of u heeft een ongeluk met de auto, u loopt allerlei risico’s. Hier komen dan verschillende losse verzekeringen bij kijken. Erg onhandig, want bij … Continued

23.03.2022
Verzekeringen

Verzekerd voor stormschade? Check het hier!

Stormschade is helaas van alle tijden, maar in 2022 maakten tot nu toe Dudley en Eunice het wel heel bont. Schade aan huizen, schuttingen en auto’s waren meer regel dan … Continued

23.01.2022