Kom bij ons werken als verzekeringsadviseur!

Kom bij ons werken als verzekeringsadviseur!

In een tijd waarin veel collega-verzekeringskantoren worden opgeslokt door grotere organisaties, streven wij ernaar om als lokale persoonlijke adviseur ons eigen pad te blijven bewandelen. Wij hechten waarde aan het directe contact met onze klanten, waarbij zij altijd welkom zijn op ons kantoor of wij hen kunnen bezoeken op de zaak of thuis. Deel jij onze visie? Dan verwelkomen wij jou graag als een enthousiaste verzekeringsadviseur!

Je maakt deel uit van een dynamisch en divers team, waarbij je een gevarieerd en uitdagend takenpakket hebt. Naast verzekeringen hebben we binnen ons kantoor ook een makelaardij-, administratie- en hypotheekafdeling. Samen met 10 gedreven collega’s geef je een uitgebreid advies aan onze klanten.

We bieden niet alleen een fulltime positie aan, maar ook mogelijkheden voor parttime werk. Wellicht ben jij die ervaren zij-instromer die ons team een paar dagdelen per week komt versterken!

Nieuwsgierig? Wij kijken ernaar uit om met jou in contact te komen!

Terug naar overzicht

Laatste nieuws

Verzekeringen

Kom bij ons werken als verzekeringsadviseur!

In een tijd waarin veel collega-verzekeringskantoren worden opgeslokt door grotere organisaties, streven wij ernaar om als lokale persoonlijke adviseur ons eigen pad te blijven bewandelen. Wij hechten waarde aan het directe contact met onze klanten, waarbij zij altijd welkom zijn op ons kantoor of wij hen kunnen bezoeken op locatie, thuis of op het werk. Deel jij onze visie? Dan verwelkomen wij jou graag als een enthousiaste verzekeringsadviseur!

10.06.2024
Verzekeringen

10 belangrijke verzekeringen die iedereen zou moeten overwegen

Van onverwachte medische kosten tot schade aan uw huis of auto: het leven zit vol onzekerheden. In deze onzekere tijden biedt verzekeringsadvies een waardevolle oplossing. Maar wat doet een verzekeringsadviseur nu eigenlijk? In deze blog gaan we dieper in op de taken en hoe zij u kunnen helpen bij het nemen van de juiste financiële beslissingen.

4.01.2024
Verzekeringen

Het belang van een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren en bedrijven

Onbedoelde schadeclaims: ze komen steeds vaker voor. De aansprakelijkheidsverzekering is een waardevol vangnet voor zowel particulieren als bedrijven. Deze verzekering beschermt tegen onvoorziene situaties waarbij schade wordt veroorzaakt aan personen … Continued

22.12.2023