Administratie uitbesteden? Een goede keuze

Administratie uitbesteden? Een goede keuze

Administratie uitbesteden of dit zelf doen? Een vraag waar veel starters, zzp’ers en andere ondernemers zich mee bezig houden. Als ondernemer wilt u zich immers het liefst bezighouden met wat u het liefst doet en niet met alle administratie wat erbij komt kijken. Het uitbesteden van uw administratie levert u veel op. Wij zetten alle voordelen op een rij!

Meer tijd voor uw onderneming

Het bijhouden van administratie is een klus die veel tijd vergt. Niet meer hoeven nadenken over financiële administratie, jaarrekeningen en belastingaangifte. Hoe fijn is dat?

Belastingvoordelen door administratie uitbesteden

Belasting betalen moet iedereen. Te veel betalen? Dat wil niemand. Het belastingstelsel is behoorlijk ingewikkeld: er gelden veel regels en de Belastingdienst verandert regelmatig. Het is als ondernemer lastig om dit allemaal te moeten bijhouden. Een financieel expert is op de hoogte van alles wat er speelt en kan daarmee maximaal voordeel uit uw administratie halen!

Een kloppende administratie

Een foutje is zo gemaakt. Het bijhouden van de administratie is een precisiewerkje. Te laat met uw kwartaalaangifte? Dat kan u duur komen te staan. Door de administratie uit te besteden, weet u zeker dat alles klopt en op tijd wordt aangeleverd bij de Belastingdienst.

Inzicht & advies

Hoe staat uw bedrijf ervoor? Wat zijn uw risico’s? Hoeveel geld stroomt er in- en uit het bedrijf? En wat kan er beter? Krijg antwoord en advies op al deze vragen door een financieel adviseur in te schakelen Financieel inzicht is dé basis voor een succesvol bedrijf.

Uw administratie uitbesteden? Kies voor De Jong Workum

Kwaliteit in dienstverlening: dat is de filosofie en de lijfspreuk van Administratie- en Adviesburo P.J. de Jong. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en regionale kennis staan centraal. Onze adviseurs nemen graag uw administratie uit handen, op zowel zakelijk als particulier vlak. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Terug naar overzicht

Laatste nieuws

Administratie

Hoe u uw financiële gegevens kunt analyseren om betere zakelijke beslissingen te nemen

Het geheim van bedrijfssucces? Dat ligt in het maken van slimme keuzes. Duik in de financiële cijfers van uw bedrijf. Hiermee kunt u doordachte en strategische keuzes maken die de … Continued

14.12.2023
Administratie

10 tips voor effectief administratiebeheer in kleine bedrijven

Effectief administratiebeheer is van essentieel belang voor het succes van uw bedrijf. Het bijhouden van uw financiële administratie, jaarrekeningen, salarisadministratie en belastingaangifte kan overweldigend zijn. In deze blog delen wij 10 waardevolle tips die u kunnen helpen bij het effectief beheren van uw administratie.

3.08.2023
Administratie

De zelfstandigenaftrek berekenen: zo werkt het!

Als zelfstandig ondernemer wilt u natuurlijk maximaal profiteren van belastingvoordelen. Met de zelfstandigenaftrek trekt u een bedrag van uw winst af, voordat u belasting betaalt. Het is essentieel om te weten wat de zelfstandigenaftrek inhoudt, zodat u optimaal gebruik kunt maken van deze fiscale regeling. Wij leggen uit hoe het werkt!

30.05.2023