Verzekeringen voor ondernemers

Verzekeringen voor ondernemers

Ondernemen en een solide verzekeringsstrategie gaan hand in hand. Maar welke verzekeringen heeft u als ondernemer eigenlijk nodig? In deze blog zetten we de belangrijkste zaken op een rij!

Bescherm uw welzijn en inkomen

Als gedreven ondernemer is het van groot belang om uzelf te beschermen tegen onvoorziene omstandigheden die invloed kunnen hebben op uw welzijn en inkomen. Stel uzelf gerust door de juist verzekeringen te overwegen. Denk bijvoorbeeld aan een arbeidsongeschiktheidsverzekering die u ondersteunt als u arbeidsongeschikt raakt door een blessure of andere reden. Daarnaast is het verstandig om te denken aan een overlijdensrisicoverzekering, compagnonsverzekering en een woonlastenbeschermer. Met deze verzekeringen kunt u met een gerust hart blijven ondernemen.

Bescherm uw bedrijf en bezittingen

Uw bedrijf en bezittingen zijn kostbaar. Het is dan ook cruciaal om ze goed te verzekeren tegen allerlei mogelijke risico’s. Denk aan een inventarisverzekering voor meubilair en apparatuur, een bedrijfsgebouwverzekering voor schade aan uw pand en verzekeringen voor geld en elektra. Door uw bedrijf en bezittingen op de juiste manier te verzekeren, voorkomt u onaangename verrassingen.

Zorg voor continuïteit van uw onderneming

Het waarborgen van de continuïteit van uw onderneming is van groot belang. Gelukkig zijn er diverse verzekeringen die u hierbij kunnen ondersteunen. Een bedrijfsschadeverzekering biedt bijvoorbeeld financiële bescherming in geval van inkomstenderving. Denk ook aan een kredietverzekering, die u helpt bij het opvangen van eventuele inkomstenderving. Verder kunt u overwegen om een machinebreukverzekering af te sluiten, zodat u gedekt bent bij reparatie- en vervangingskosten. Tot slot is er nog de fraudeverzekering die u beschermt tegen mogelijke financiële schade als gevolg van fraude. Op deze manier kunt u met een gerust hart verder bouwen aan uw onderneming.

Verzekeringen voor ondernemers: vervoer en transport

Of het nu gaat om uw eigen vervoer, een zakelijke personenauto of een compleet wagenpark: zorg ervoor dat uw vervoer en transport goed verzekerd zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos! Denk aan verzekeringen die uw voertuigen beschermen tegen ongevallen, schade en diefstal. Met de juiste verzekeringen kunt u met een gerust hart de weg op.

Verzeker uw personeel

Het is van groot belang om uw personeel te beschermen en tegelijkertijd de belangen van uw bedrijf te waarborgen. Overweeg bijvoorbeeld een ziekteverzuimverzekering om loonkosten op te vangen bij langdurige ziekten. Daarnaast kan een werknemersschadeverzekering van pas komen wanneer er schadeclaims worden ingediend. Vergeet ook niet de verzekering voor ZW- en WGA-uitkeringen, waarmee u financiële risico’s kunt beperken.

Werkmateriaal verzekeren

Of u nu werkt met groot of klein werkmateriaal, het is belangrijk om het goed te verzekeren. Er zijn tal van mogelijkheden, variërend van verzekeringen voor klein werkmateriaal tot verzekeringen voor graven, hijsen, vervoeren en laden en lossen. Kies de verzekering die past bij uw werkmateriaal en creëer een zorgeloze werkomgeving.

Aansprakelijkheid en juridisch

Ondernemen gaat gepaard met risico’s. Gelukkig kunt u met passende verzekeringen uw financiële positie beschermen. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfs-, beroeps- of bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringen die u beschermen in het geval van aansprakelijkheidsclaims. Daarnaast kunt u een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten, zodat u juridische bijstand heeft wanneer dat nodig is. Ook een verzekering voor milieuschade behoort tot de mogelijkheden. Deze verzekering dekt de kosten als u milieuschade veroorzaakt op uw locatie of bij een ander.

Verzekeringsadvies De Jong Workum FA

Wij adviseren u over alle verzekeringen die u als ondernemer nodig heeft en geven u inzicht in de dekkingen van de verzekeringen en de maandelijkse kosten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar overzicht

Laatste nieuws

Verzekeringen

Kom bij ons werken als verzekeringsadviseur!

In een tijd waarin veel collega-verzekeringskantoren worden opgeslokt door grotere organisaties, streven wij ernaar om als lokale persoonlijke adviseur ons eigen pad te blijven bewandelen. Wij hechten waarde aan het directe contact met onze klanten, waarbij zij altijd welkom zijn op ons kantoor of wij hen kunnen bezoeken op locatie, thuis of op het werk. Deel jij onze visie? Dan verwelkomen wij jou graag als een enthousiaste verzekeringsadviseur!

10.06.2024
Verzekeringen

10 belangrijke verzekeringen die iedereen zou moeten overwegen

Van onverwachte medische kosten tot schade aan uw huis of auto: het leven zit vol onzekerheden. In deze onzekere tijden biedt verzekeringsadvies een waardevolle oplossing. Maar wat doet een verzekeringsadviseur nu eigenlijk? In deze blog gaan we dieper in op de taken en hoe zij u kunnen helpen bij het nemen van de juiste financiële beslissingen.

4.01.2024
Verzekeringen

Het belang van een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren en bedrijven

Onbedoelde schadeclaims: ze komen steeds vaker voor. De aansprakelijkheidsverzekering is een waardevol vangnet voor zowel particulieren als bedrijven. Deze verzekering beschermt tegen onvoorziene situaties waarbij schade wordt veroorzaakt aan personen … Continued

22.12.2023